Messi’nin yeni takımını duyurdular!
Fransız basını, Barcelona’ya gözyaşlarıyla veda eden Messi’nin, Fransız devi PSG ile görüştüğünü doğrulayarak, 34 yaşındaki Arjantinli süperstarın, Paris ekibiyle her konuda anlaştığını bildirdi.

Fransız basınından L’Equipe’in yeni duyurulan haberde Barcelona’dan ayrılan Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin, PSG ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardığı kaydedildi.
Arjantinli futbolcunun sezon başına 35 milyon Avro maaş alacağı ve sözleşmede birçok bonus maddesinin de bulunduğu yazıldı.
Messi için Eyfel Kulesi kiralandı
PSG ise tarihi transferi görkemli bir şekilde duyurmak için hazırlıklarını devam ettiriyor.
Fransız basını, tıpkı Neymar’da olduğu gibi Messi’nin transferinin de Paris’in simgesi Eyfel Kulesi’nde duyurulacağını ve PSG’nın Eyfel Kulesi’ni günlük 400 bin Avroya kiraladığını yazdı.
Neymar transferinde Eyfel Kulesi’ni 300 bin Avroya kiralayan Fransız devi, Messi’de de aynı yolu izleyecek.
Messi’nin resimleri Barcelona’dan siliniyor
Son gelen haberlere göre de Barcelona’dan fotoğrafı Barcelona sokaklarından siliniyor.
Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
İmsak | 06:32 | ||
Güneş | 08:02 | ||
Öğle | 12:55 | ||
İkindi | 15:16 | ||
Akşam | 17:37 | ||
Yatsı | 19:02 |