DOLAR
36,68 +0.09
EURO
40,05 +0.19
ALTIN
3.522,82 +0.13
BIST
10.841 +1.05
BITCOIN
84.272 +3.66
5

Müslüman çocukların okulu kundaklandı!

İsveç’te Müslüman çocukların eğitim gördüğü özel bir okulda yapılan kundaklamanın sabah erken saatlerde meydana gelmesi sebebi ile olaydan kimsenin zarar görmediği bildirildi.

DÜNYA 14.03.2021, 20:01
Müslüman çocukların okulu kundaklandı!

İsveç‘in Örebro kentinde Müslüman çocukların eğitim gördüğü “Alsalamskolan” isimli özel bir okulda kundaklama nedeniyle yangın çıktı.

İsveç’in Örebro kentindeki okulun müdürü Hussein Aldaodi, İsveç devlet televizyonu SVT’ye kundaklama ile ilgili açıklamada bulundu.

Aldaodi, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki kişinin okulu kundakladığını tespit ettiklerini ve görüntüyü polise verdiklerini söyledi.

“Görüntülerde maskeli iki kişi okulun alt kattaki camları kırıyor, içeri yanıcı maddeler atıyor. Sabahın erken saatlerde olması nedeniyle tek tesellimiz okulda hiç kimsenin bulunmamasıydı.”

Okulda inceleme yapan polis soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

5
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 15 Mart 2025
İmsak 06:32
Güneş 08:02
Öğle 12:55
İkindi 15:16
Akşam 17:37
Yatsı 19:02

Gelişmelerden Haberdar Olun

@