Covid-19 geçirenler dikkat!
Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulunun kararı doğrultusunda Kovid-19 geçiren kişilere iki doz yerine tek doz BioNTech aşısı uygulanacağına dair SMS yolladı.

Ölümcül Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığınca başlatılan aşılama kampanyası hızla devam ediyor.
Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 geçirenlerden birinci doz BioNTech aşısı olanlara, ikinci doz randevularının iptal edildiğine ilişkin SMS gönderdi.
SMS’te, “Kovid-19 hastalığı geçirenler için tek doz BioNTech aşısının yeterli olacağına dair Bilim Kurulu kararı gereğince ikinci doz aşı randevunuz iptal edilmiştir.” ifadesine yer verildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında en son 30 Haziran’da toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerisiyle, hastalığın üzerinden 6 ay geçtikten sonra aşı hakkı tanımlanması uygulamasında değişikliğe gidilmiş, hastalığı geçirenlerin 3 ay sonra hatırlatma dozu olarak aşı olabileceği belirtilmişti.
Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
İmsak | 06:32 | ||
Güneş | 08:02 | ||
Öğle | 12:55 | ||
İkindi | 15:16 | ||
Akşam | 17:37 | ||
Yatsı | 19:02 |